Annons:

Fält-Öhr: ”Känns som att ett fåtal spelar för klubbmärket”

Jonathan Fält-Öhr gjorde comeback efter skada. Foto: Linus Johansson

Fält-Öhr: ”Känns som att ett fåtal spelar för klubbmärket”

Jonathan Fält-Öhr gjorde comeback efter en långvarig skada. Men efter 0-8 mot Lund var Vimmerbyspelaren förstås rejält besviken.
– Vi snackade om att spela för klubbmärket, men det känns bara som att det är ett fåtal som gör det, säger Jonathan Fält-Öhr.

Annons:

I en tid där Vimmerby IF har stor brist på försvarsspelare fanns det, trots 0-8-torsken, ändå ett glädjeämne. Ytterbacken Jonathan Fält-Öhr gjorde comeback efter ett benbrott. Han spelade den första halvleken, men blev som en säkerhetsåtgärd utbytt i paus.

– Det kändes skitbra på det sättet att jag inte kände av skadan. David (Lindgren) sa att han inte ville riskera något så därför bytte han ut mig i paus. Jag vet inte om han var rädd att jag skulle bryta andra benet eller något. Nej, men han visste väl att vi inte skulle vända på det. Det såg ju bedrövligt ut från början, säger Jonathan Fält-Öhr.

Vass kritik

Hur upplevde du matchen från din försvarsposition?

– Allt var på mellis. Det här är den värsta matchen jag varit med om i Vimmerby. Det är bara att skita i matchen nu. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag skiter i om vi spelar i ettan, fyran, trean eller vilken jävla division det är. Jag spelar i Vimmerby för att jag tycker det är kul. Men det känns inte som att alla gör det. Jag brinner för VIF så in i helvete så det blir ju att jag tar åt mig lite extra när det blir en sån här plump.

Tycker du att viljan att vinna för VIF är för liten?

– Ja, så känner jag. Jag vet inte... Vi snackade om att spela för klubbmärket, men det känns som att det är ett fåtal som gör det.

I nästa omgång väntar jumbolaget IFK Hässleholm på bortaplan för Vimmerbys del.

– Visst ser det tufft ut, men vi måste tro på det hela tiden. Spelar vi som i dag kommer vi ju inte klara ut det här, men vi får hoppas att det var sista gången, säger Jonathan Fält-Öhr.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt