Annons:

Kulturbärare fortsätter i Gullringen

Linus Kasselstrand, Anton Palmér och Johan Hermansson Liström är klara för fortsatt spel i Gullringen. Foto: Tommy Eklund

Kulturbärare fortsätter i Gullringen

Gullringens GoIF har fått en bra start på lagbygget. På måndagen skrev Linus Kasselstrand, Johan Hermanssson Liström och Anton Palmér på nya avtal med klubben. – Tre viktiga pusselbitar. Alla tre är attitydspelare och kulturbärare, säger Patrik Wärnehall.

Annons:

Säsongen 2015 var minst sagt tung för Gullringen. Efter en bedrövlig säsong ramlade den anrika föreningen ner i elitfyran. Nu är siktet inställt på en snabb återkomst i division tre.
Och jobbet med nästa säsong trupp kunde knappast ha börjat bättre. På måndagskvällen presenterades den rutinerade trion Johan Hermansson Liström, Linus Kasselstrand och Anton Palmér som klara för en fortsättning.
– Det är kul att de tre går i bräschen och visar vägen för de andra. Det handlar om killar med ett stort gullringshjärta. Liksom oss andra känner de en stor revanschlusta. Nu hoppas vi att andra spelare följer efter dem, säger Patrik Wärnehall.

Även Polder är klar

Klart är också att målvakten Tom Polder, som har gällande kontrakt även över nästa säsong, fortsätter i Gullringen.
På tränarsidan står det klart att Patrik Wärnehall och Mattias Sandh inte fortsätter.
– Vi har inte klart med någon ny tränare, men återkommer så fort det är klart, meddelar Patrik Wärnehall.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt