Ny seger i kväll - Gullringens dröm om division tre lever

Adrian Mathiasson gjorde det viktiga 2-0-målet. Foto: Linus Johansson

Gullringen hade inga problem att besegra bottenlaget Fågelfors IF i kväll. Hemmamatchen, som i ett sent skede flyttades till Skobes Arena i Vimmerby, vanns med 4-0. Därmed lever Gullringens dröm om att knipa en kvalplats till division tre.

Det dröjde inte mer än tio minuter innan James Weber hade gjort 1-0 till Gullringen efter ett minst sagt tamt ingripande från Fågelfors målvakt. Några fler mål blev det inte i den första halvleken. Värt att notera är dock att hemmamålvakten Tom Polder stod för ett par riktigt kvalificerade räddningar.

Tom gjorde ett par riktiga idioträddningar. Han var verkligen på tårna, säger Gullringens tränare Peter Hellenstierna.

Weber klev fram

Men fler mål skulle det bli efter paus. Adrian Mathiasson utökade till 2-0 i början av halveken, fint framspelad av James Weber. Halvvägs in i halvleken kom också 3-0 efter att James Weber spelat fram Mohammed Ibrahim. I slutet av matchen dunkade Rasmus Bexell in 4-0, som också blev slutresultatet.

Fågelfors hade några lägen i den andra halvleken, men vi kunde också ha gjort ännu fler mål. Totalt sett gjorde vi ingen större match, men vann ändå med 4-0. Det var en dag på jobbet, säger Peter Hellenstierna.