Annons:

Sköt ner Storebro i division 6 – nu är han klar för klubben

Imad Khankan lämnar Djursdala SK för att spela med Storebro IF i division 6. Foto: Ossian Mathiasson

Sköt ner Storebro i division 6 – nu är han klar för klubben

Imad Khankan sköt ner Storebro IF i division 6 i höstas. Nu lämnar han Djursdala SK för att spela med just det nyblivna division 6-laget Storebro IF. 

Annons:

Division 6-laget Storebro IF presenterar två nyförvärv från Djursdala SK på torsdagseftermiddagen. Det handlar om anfallaren Imad Khankan och försvararen Amr Almokdad.

”Imad är en snabb anfallare, löper fint i djupled och har känslan för vart målet är i alla lägen. Han är även duktig på huvudet med sitt fina häng i luften, vilket vi fick erfara under säsongen då han gjorde nickmål mot oss både på hemmaplan och bortaplan. Amr är en duktig back med bra placeringsförmåga, aggressiv på rätt sätt i försvarsspelet och fin känsla i passningsspelet”, skriver Storebro IF på sociala medier. 

Storebros nye huvudtränare Fredrik Kindstrand Ströberg är glad över att Imad och Amr väljer spel på Bruksvallen säsongen 2024. 

”Imad har vi bra koll på främst efter den här säsongen då han gjorde mål mot oss båda matcherna. Han är en klassisk måltjuv som jag tror kommer göra mycket mål för oss säsongen 2024. Amr hade jag sämre koll på men har visat upp väldigt bra kvalitéer i försvarsspelet under träningarna nu på hösten.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt