Annons:

Gullringens tränare: ”Vi har allt att spela för”

Rasmus Bexell är avstängd och missar matchen mot Glömminge. Foto: Linus Johansson

Gullringens tränare: ”Vi har allt att spela för”

Gullringen kan inte längre nå kvalplatsen till division tre. Trots det säger tränaren Peter Hellenstierna så här inför dagens bortamatch mot Glömminge:
– Vi har allt att spela för.

Annons:

Serieledande Glömminge på bortaplan är vad som väntar för Gullringen i eftermiddag. Ett Glömminge som har haft det tufft den senaste tiden och nu bara är en poäng före tvåan Västerviks FF.

– Man kan lugnt säga att Glömminge har blandat och gett på slutet. Vi vet inte riktigt var vi har dem. Men de leder ju serien och är troligen ett bra fotbollslag, säger Peter Hellenstierna.

Vill komma före rivalerna

Gullringen har egentligen inte mer än äran att spela för i de två avslutande matcherna.

– Äran är nog så viktig. Vi vill vinna alla fotbollsmatcher som vi spelar. Någonstans är det lite prestige i det också. Jag tycker att vi har allt att spela för. Vi vill komma före både Hultsfred och Tuna i tabellen.

Gullringen har i nuläget fyra raka segrar.

– Jag tror att det är några år sedan som Gullringen vann så många matcher i rad. Och kan vi ta det till sex raka segrar är det nog väldigt länge sedan det hände, säger Peter Hellenstierna.

Jämfört med senaste matchen görs en förändring i truppen. Dennis Isaksson tillkommer medan Rasmus Bexell utgår på grund av en avstängning.

* I går berättade vi om att Gullringens tränare Peter Hellenstierna inte blir kvar i klubben. Klicka här för att läsa om det.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt