Frödinge/Brantestad vände 0–2 till 3–2 mot Rödsle

Alex Gunnarsson gjorde det matchavgörande målet för Frödinge/Brantestad mot Rödsle. Foto: Ossian Mathiasson

Väder och vind spelade stor roll när Frödinge/Brantestad SK spelade match mot Rödsle BK på Arena Ceos. En halvlek var fick lagen spela i motvind men FBSK kunde till sist ta hem segern med 3–2.

Det var ett FBSK som hade en del bortfall samt återkomster i truppen. Det blev premiär för målvakten George Somi och en återkomst för Alex Gunnarsson som varit borta efter att ha brutit ett ben i foten under en KM-match mot Vimmerby. Som en liten present lyckades han göra ett av målen.

Rödsle hade vinden med sig i första halvleken och Arvid Sjöö samt Abdulhai Alnaif såg till att de ledde med 2 – 0 i halvtid. FBSK-tränaren Urban Svensson konstaterade att lagen hade en halvlek var i medvind och i 57:e minuten reducerade Filip Nilsson till 2- 1 efter ett straffmål. Strax därefter såg Tommy Tambour till att kvittera och i 88:e minuten kom Alex Gunnarssons mål som gjorde att FBSK vann mötet.

Urban Svensson tyckte att hela laget förtjänade beröm. Om någon stack ut lite extra var det Fredric Carlsson.

– Fredric gjorde det där extra på planen. Alla kämpade men han stack ut.