Annons:

SVIF värvar målvakt från Tuna:

Från IFK Tuna till Södra Vi IF. Det steget väljer målvakten Abdelrahman Ammar att ta i lokalfotbollen.

SVIF värvar målvakt från Tuna: "Den bild jag fick dag ett var härlig"

Pontus Holm har bestämt sig för att sluta som målvakt. Nu har Södra Vi IF fått napp i målvaktsjakten. 18-årige Adbelrahman Ammar ansluter från seriekonkurrenten IFK Tuna.

”Jag väljer spel i Södra Vi för att jag ser en bra utveckling när det gäller effektiva träningar och matcher”, säger Abdelrahman Ammar till klubbens Facebooksida. 

Annons:

Abdelrahman Ammar har tränat med Södra Vi i en månads tid och väljer nu att byta klubb i division 5-fotbollen. Han är spelklar till helgens Toyota Cup-match mot Ankarsrums IS.

”Den bild jag fick av Södra Vi dag ett var väldigt härlig. De ville direkt att jag skulle vara en av dem genom peppandet jag fick under träningar och samarbetet samt det glada språket de har. Det gör mig taggad för vad som förväntas av oss under säsongen”, säger Abdelrahman Ammar.

Ossian Mathiasson i Södra Vi IF:s sportgrupp riktar ett stort tack till IFK Tuna som har varit tillmötesgående kring överskrivningen. 

”Vi är tacksamma mot Tuna för att de har varit tillmötesgående, haft en god dialog med oss och godkänt övergången med tanke på att frimånaden är över”, säger Ossian Mathiasson. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt