Annons:

Milton om en friplats för DSK:

Fredrik Miltons inställning är att det är spelartruppen som får bestämma om Djursdala ska tacka ja till en friplats i division fem. Foto: Linus Johansson

Milton om en friplats för DSK: "Spelarna har starkast mandat"

Tidigare i dag kunde vi avslöja att Djursdala SK högst troligt kommer att erbjudas en plats i division fem till 2018.
– Om det blir så, så är det spelarna som först och främst måste få säga sitt, säger Fredrik Milton i Djursdala SK.

Annons:

Djursdala SK är tvåa på vakanslistan till division fem. Och just två vakanser kommer med största sannolikhet att uppstå, vilket vi har berättat tidigare i dag.

DSK missade avancemang till division fem efter att ha förlorat den avgörande kvalmatchen mot Lojal med 3-1. Men hur ställer sig klubben till en friplats? Vi bollade frågan till Fredrik Milton, som är ansvarig för seniorfotbollen i klubben.

 – Att vi kan bli erbjudna en plats i femman var mer än vad jag visste. Men spontant känner jag att det är spelarna som i sådana fall måste få säga sitt. Spelarna har starkast mandat. Sen måste vi förstås kolla på den ekonomiska biten också, säger Fredrik Milton.

– Förmodligen ska vi ha ett spelarmöte på torsdag där vi ska diskutera olika saker. Då kommer jag att lyfta den här frågan också. Jag tror att det kan vara lockande för killarna att spela i division fem, samtidigt som jag tror att många har tyckt att det varit roliga derbymatcher i sexan. Kvalitetmässigt så tror jag att toppen i sexan är minst lika bra som botten i femman, fortsätter Milton.

Om spelarna vill ta steget upp, har de klubben bakom sig då?

– Ja, det tror jag. Utan att säga för mycket så tror jag att föreningen skulle gå med på det.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt