Annons:

Tennissiffror för IFK mot jumbon SVIF:

Jonathan Fält-Öhr var framträdande när IFK Västervik vann md 6-0.

Tennissiffror för IFK mot jumbon SVIF: "Bjuder upp till match"

Jumbon Södra Vi IF gjorde match av det i 75 minuter mot topplaget IFK Västervik. Sedan rann siffrorna iväg och IFK vann med 6-0.
– Vi dominerar andra halvlek, säger tränaren Ayman Hadrous.

Annons:

IFK Västervik har levererat stort på hemmaplan hittills. Men Södra Vi bjöd kanske värre motstånd än hemmalaget trott – åtminstone i 75 minuter.

– I första halvlek har vi mycket boll, men där är de med och bjuder upp till match. De ligger tajt och vi får lite problem med våra kombinationer, men i andra halvlek får vi igång spelet mer. Vi dominerar den, men får inte in bollen. När vi väl får det så gör vi fyra snabba mål, säger tränaren Ayman Hadrous. 

SVIF:s tränare Peter Magnusson tyckte att siffrorna rann iväg lite väl mycket. 

– Vi har tre lägen vid 0-0, men får inte bollen. Det kändes lite orättvist med ett 0-2-underläge i paus. I andra halvlek åker vi på tre skador (Robin Hammar, Khaibar Shokran, Jonas Carlsson) och det märktes tyvärr. Vi blir lite för tunna, även om grabbarna på planen kämpar och försöker.

Femte raka förlusten

Haidar Alaa Yosef Abdulkarim gjorde två av hemmalagets mål. Övriga målskyttar var Christopher Sjöblad, Kliton Bakiu, Victor Heiskanen och Roman Morhunov. 

– Vårt spel känns tryggt och stabilt. Jag är väl inte supernöjd med första halvlek, men den andra var klockren, säger Ayman Hadrous.

För Södra Vi var det den femte raka förlusten i en mycket tung säsongsstart.

– Klart vi velat ha poäng, men det är bara att knyta näven, ta nästa match och se framåt hela tiden, säger Magnusson.

Bäst i IFK Västervik var Jonathan Fält-Öhr som hade fyra målgivande passningar. Även Kliton Bakiu, Aweth Shambel Habtu, Nils Alfonsson och Victor Heiskanen stack också ut. I SVIF fick alla beröm för en riktigt bra första halvlek.

HÄR kan du se tabellen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt