Annons:

Eriksson om Gullringen: ”De är alltid intresserade”

Hamnar Oskar Eriksson i Gullringen? Foto: Linus Johansson

Eriksson om Gullringen: ”De är alltid intresserade”

Gullringens GoIF har i flera år haft ett intresse för Vimmerby IF:s mittfältare Oskar Eriksson. Kanske ror klubben affären i hamn den här gången?
– Jag har pratat med Gullringen, vi vet exakt var vi har varandra, säger Oskar Eriksson.

Annons:

Ända sedan Oskar Eriksson anslöt till Vimmerby IF har klubben varit på vippen att åka ur division två. I år lyckades inte VIF klara sig kvar utan får börja om i division tre.

– Det har varit tuffa säsonger sedan jag kom till Vimmerby så det är klart att man är lite uttömd på energi, säger Oskar Eriksson.

”För låg nivå”

Om det blir någon fortsättning i VIF nästa år återstår att se. Enligt uppgifter till DV ska Oskar Eriksson ha långt gångna förhandlingar med Gullringens GoIF.

– Gullringen är alltid intresserade, det har de varit sedan jag kom till Vimmerby. Men just nu har jag inte en aning om vad jag ska hitta på. Just nu är jag en Vimmerby IF-spelare. Jag ska ta ett snack med ”Bragge” (Stefan Bragsjö) så får vi se var det landar någonstans, säger Oskar Eriksson.

Du är inte nära att skriva på för Gullringen?

– Jag har pratat med dem och vi vet exakt var vi har varandra. Vi har stämt av läget och jag har sagt till dem att jag inte vet hur det blir. Först och främst ska jag ha ett snack med Vimmerby och när träningen drar igång i veckan kommer jag att träna med VIF.

Vill du fortfarande spela så högt upp som möjligt i seriesystemet?

– Ibland känner jag att det kanske skulle vara skönt att fokusera på annat och lira på lite lägre nivå bara för att ha kul. Samtidigt vet jag att jag skulle sakna när det hettar till högre upp. Egentligen tycker jag att division tre är för låg nivå, säger Oskar Eriksson.

”Det är för tidigt”

En annan spelare som uppges vara nära Gullringen är Bell Maneetup, som den gångna säsongen spelade i Horn/Hycklinge IF.

– Jag har inga kommentarer i nuläget, säger Bell Maneetup när vi når honom.

Du har inte bestämt dig?

– Man kan inte bestämma sig nu, det är för tidigt. Jag vet inte hur det blir nästa säsong.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt