Annons:

VIMMERBY VÄRVAR FRÅN GULLRINGEN:

Vimmerby IF värvar Gullringens Mohammed Ibrahim. Foto: Simon Henriksson

VIMMERBY VÄRVAR FRÅN GULLRINGEN: "EN RIKTIG MÅLSKYTT"

Vimmerby IF har gjort klart med sitt första nyförvärv. Mohammed Ibrahim ansluter från forna ärkerivalen Gullringens GoIF.
– En riktigt spännande spelare, kommenterar VIF:s sportchef Johan Carlsson.

Annons:

Mohammed Ibrahims sejour i Gullringen blev därmed bara ettårig. Sedan tidigare har Ibrahim flera lyckosamma säsonger i Storebro IF bakom sig, där han haft VIF:s sportchef Johan Carlsson som både tränare och lagkamrat.

– Jag hade honom i Storebro i tre år och där gjorde han väldigt mycket nytta. Sen tog han helt rätt steg till division fyra. Nu ska det bli väldigt intressant att se vad han kan prestera ytterligare ett snäpp högre upp, tycker Johan Carlsson.

Det är främst två saker som kännetecknar Mohammed Ibrahim på fotbollsplanen. Den ena är att han gör en hel del mål och den andra är att han alltid jobbar stenhårt.

– Han är nog den mest aviga spelaren häromkring. Han får med sig bollen nio gånger av tio när man tror att han ska bli av med den. Han är en riktig målskytt, även om det finns att jobba på när det gäller avsluten. Det jag gillar mest med honom är att han jobbar stenhårt genom hela matcherna. Sen är det en ödmjuk och riktigt bra kille som kommer passa bra in i gruppen, säger Johan Carlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt