Annons:

KLART: Han återvänder till SVIF - ”Bygger på något bra”

Adrian Mathiasson lämnar Gullringen för spel i Södra Vi. Foto: Linus Johansson

KLART: Han återvänder till SVIF - ”Bygger på något bra”

Det blev bara en säsong i Gullringens GoIF för Adrian Mathiasson. I dag bestämde han sig för att lämna och nästa säsong blir det spel i Södra Vi IF.
– Det är mest tiden det handlar om. Och sen har inte motivationen riktigt funnits där, säger Adrian Mathiasson till Dagens Vimmerby.

Annons:

Efter flera säsonger i Södra Vi lämnade Adrian Mathiasson för spel i Gullringen inför säsongen 2017. Efter bara ett år går yttermittfältaren nu motsatt väg och blir ett mycket fint tillskott för division sex-klubben.

– Det är mest tiden det handlar om. Och sen har inte motivationen riktigt funnits där hela tiden. Jag vill göra andra grejer på min fritid också. Jag tycker att det var många tråkiga bortamatcher i Gullringen och en hel dag på helgen försvann. I Södra Vi blir det många fredagsmatcher istället, säger Adrian Mathiasson.

Funderade på ett uppehåll

Han är relativt nöjd med sin säsong i Gullringen.

– Till en början var det lite knackigt och jag var skadad en del. Sen kom jag in i det mer och mer under hösten, där gjorde jag det ganska bra. Som helhet är jag nöjd med min insats.

Var det givet att det skulle bli spel i Södra Vi?

– Det var antingen det eller att ta ett uppehåll från fotbollen, säger Adrian Mathiasson.

21-årige Mathiasson tror att Södra Vi ska kunna vara med och slåss om seriesegern i division sex nästa säsong.

– Det är det som är tanken och det är det som jag är sugen på. Jag såg de flesta matcherna den gångna säsongen och tycker att de bygger på något bra.

Sedan tidigare har även Robin Hammar bestämt sig för att lämna Gullringen och återvända till Södra Vi.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt