Annons:

Förändringar i Bostons trupp – ytterligare fyra spelare lämnar

Det händer en hel del i BK Bostons trupp – ytterligare fyra spelare lämnar. Foto: BK Boston

Förändringar i Bostons trupp – ytterligare fyra spelare lämnar

BK Boston laddar för sin andra säsong i division 6. Lagkaptenen Anton Brorsson lämnade laget i går – och ytterligare fyra spelare gör samma sak.

Annons:

Lokalfotbollens färskaste lag, BK Boston, presenterade på söndagseftermiddagen sin nya tränare – Rory Barraza, som inleder sin tränarkarriär i klubben.

Mellan den 15 november och den 15 december kan amatörspelare byta klubb hej vilt och telefonerna går varma hos de lokala lagens sportchefer och tränare.

Det är nu trupperna ska formas inför 2018 och Boston inledde frimånaden med att tappa lagkaptenen Anton Brorsson till Södra Vi IF.

Han är nya assisterande tränare

På torsdagsmorgonen gick Boston ut med fler spelare som lämnar klubben, nämligen Marcos Andreasson, Filip Petersson, Valter Samuelsson och Ludvig Bohman.

Ingen av de fyra spelarna spelade så mycket under den gångna säsongen av olika anledningar. Bohman slet av korsbandet i en försäsongsmatch mot Rumskulla 2016 och försökte göra comeback i början av säsongen 2017, då gick det i en halvlek.

Han kommer fortfarande vara aktiv inom föreningen i rollen som assisterande tränare till Rory Barraza.

Klubben hoppas kunna presentera några nya spelare inom kort.

”Vi har inlett ett arbete med att kontakta/lära känna flertalet spelare som vi haft på vår radar den senaste tiden. Det finns spelare som är så gott som klara för klubben, och vissa som det återstår att se hur det blir med”, skriver BK Boston på sin Facebooksida.



Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt