Annons:

VIF fortfarande utan tränare - huvudkandidaten tackade nej

Vimmerby IF saknar fortfarande en huvudtränare efter att Daniel Ohlsson lämnat,

VIF fortfarande utan tränare - huvudkandidaten tackade nej

Vimmerby IF:s damlag står fortfarande utan huvudtränare. I söndags kväll fick VIF-ledningen ”nej, tack” från sin huvudkandidat.
– Jag gav det en chans och räknade på det, men jag får inte ihop det, säger Michael Milton.

Annons:

Efter att Vimmerby IF blivit klart för division ett meddelade huvudtränaren Daniel Ohlsson att han inte skulle fortsätta. Och VIF har fortfarande inte hittat hans ersättare.

För en tid sedan kunde vi berätta att Michael Milton var ett av namnen på klubbens önskelista över nya tränare. Milton sa då att tiden för en huvudtränarsyssla inte finns där.

VIF har ändå gjort ett nytt försök att försöka förmå den rutinerade tränaren att ta på sig huvudansvaret. Men hans svar blev detsamma den här gången.

– Jag tackade nej till Vimmerby i söndags kväll. Jag gav det en chans och räknade på det, men jag får inte ihop det tidsmässigt med det jobbet jag har. Jag skulle bara kunna vara med fullt ut i fyra av tio månader och det funkar inte, säger Michael Milton. 

”Vill veta mer”

Michael Milton har sedan tidigare även tackat nej till ett uppdrag som huvudtränare i Hjorted/Totebo. Däremot funderar han fortfarande på en roll i IFK Tuna.

– De har gett mig ett förslag som innebär att jag kan hoppa på den första april. Jag har inte sagt nej till Tuna utan vill veta mer innan jag kan bestämma mig. Blir det någon fotboll för min del nästa år så blir det i Tuna.

När bestämmer du dig?

– Till helgen, har jag tänkt mig. Jag kan inte dra ut mer på det, säger Michael Milton.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt