Annons:

Gjorde comeback 2017 – nu är han klar för Djursdala SK

Markus Stjernström är klar för Djursdala SK.

Gjorde comeback 2017 – nu är han klar för Djursdala SK

Djursdala SK har gjort klart med sitt åttonde nyförvärv inför återkomsten i division fem. Den här gången handlar det om ytterbacken Markus Stjernström, som närmast kommer från en säsong i Frödinge/Brantestad SK.

Annons:

19-årige Markus Stjernström lade fotbollsskorna på hyllan när han var 15 år gammal. Säsongen 2017 blev det dock comeback i Frödinge/Brantestad. Där imponerade han på sin ytterbacksposition och nu är Stjernström klar för spel med Djursdala i division fem.

– Jag vill testa på att spela lite högre upp än division sex så det ska bli roligt. För en tid sedan fick jag ett erbjudande att vara med på Djursdalas testmatch och jag tyckte att jag kom in bra i gruppen direkt, säger Markus Stjernström.

Du har en bra säsong bakom dig?

– Det gick bra och jag kände att jag utvecklades. Det var väldigt roligt att spela igen och det fick mig att vilja fortsätta.

Djursdala har tidigare värvat Petter Sandberg (Södra Vi), Jonatan Green (Boston), Joakim Hammar (Södra Vi), Simon Lennartsson (Tuna) samt Rumskullatrion Oskar Eriksson, Erik Svensson och Emil Karlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt