Annons:

AVSLÖJAR: Stjärnan stannar i Vimmerby – förlängde i kväll

Nathalie Johansson är klar för en fortsättning i Vimmerby IF. Foto: Linus Johansson

AVSLÖJAR: Stjärnan stannar i Vimmerby – förlängde i kväll

Dagens Vimmerby kan avslöja att Vimmerby IF:s klarast lysande stjärna, Nathalie Johansson, är klar för en fortsättning i klubben.
– Ett tag kände jag att jag hade gjort mitt i klubben. Men jag är en VIF:are och känner jag att jag vill vara med på resan, säger Nathalie Johansson.

Annons:

Dagens Vimmerby kunde i kväll avslöja att forwardsstjärnan Nathalie Johansson blir kvar i klubben. Det blev definitivt klart i kväll när hon skrev på ett nytt kontrakt. Johansson, som gjorde mäktiga 31 mål för VIF i division två den gångna säsongen, bekräftar nu detta.

– Jag skrev på i kväll. Jag har spelat i Vimmerby i sex säsonger och ett tag kände jag att jag hade gjort mitt i klubben. Men jag är en VIF:are och känner att jag vill vara med på resan i division ett, säger Nathalie Johansson.

Tränat med Färjestaden

En annan klubb i division ett, Färjestadens GoIF, har också visat intresse för Nathalie Johansson.

– Jag var där en gång och tränade och skulle åkt dit en gång till, men då var det snökaos. Vi hade kontakt väldigt mycket och det är klart att det var intressant. Hade Färjestaden spelat i Elitettan hade jag inte tvekat. Men på den här nivån är det inte bara fotboll utan det är mycket som ska passa in. I Vimmerby vet jag vad jag får, konstaterar Nathalie Johansson.

VIF-spelaren är inställd på ett tufft 2018.

– Får vi behålla truppen från förra säsongen tror jag att vi kan hålla oss kvar. Men det kommer att bli tufft, vi kommer få kämpa stenhårt.

31 mål

Nathalie Johansson gjorde en makalöst bra säsong när VIF tog steget upp i division ett.

Hur ska du göra för att göra en ännu bättre säsong 2018?

– Den här säsongen kanske blir svår att toppa. Men jag ligger i hårdträning nu, jag vet ju att det är fysiken som måste förbättras.

Det kan bli svårt att slå 31 mål?

– Jag tror det. Jag får vara glad om jag gör något mål, skrattar Nathalie Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt