Annons:

Dennis Fransson efter utmärkelsen: ”Jag är jättestolt”

Dennis Fransson är årets ungdomsledare i småländsk fotboll.

Dennis Fransson efter utmärkelsen: ”Jag är jättestolt”

Dennis Fransson, Storebro IF, utsågs i dag till årets ungdomsledare i Smålandsfotbollen.
– Jag känner mig hedrad och är jättestolt, säger Dennis Fransson.

Annons:

I slutet av varje år delar Smålands Fotbollsförbund ut ett antal utmärkelser, bland annat till årets ungdomsledare i Smålandsfotbollen. Det priset gick i år till 38-årige Dennis Fransson, ledare för Storebro IF:s P10-lag.

– Jag läste det precis. Jag visste inte ens att jag var nominerad så det här var en chock som för de flesta andra, säger Dennis Fransson.

– Det här är jätteroligt och jag känner mig hedrad. Samtidigt så kan jag tycka att vad gör jag som inte andra ledare gör, frågar sig Fransson.

Ja, vad gör du som inte andra gör?

– Det är en jättebra fråga, skrattar Dennis Fransson. Jag försöker att engagera mig mer än att bara vara fotbollstränare. Har jag tid över så tar jag med mig grabben ned till planen i centrum och så blir vi ett antal som spelar lite fotboll där. Sen kan jag ta med mig killarna och bada, för att ge ett exempel. Jag försöker bygga en form av lagkänsla.

"Ska ha en jätteeloge"

Dennis Fransson bor i Storebro sedan åtta år tillbaka, men kommer från Hultsfred. Han har varit ungdomsledare i tre år.

– Storebro och Storebro IF ska ha en jätteeloge. Det har varit jättelätt att komma in i båda samhället och föreningen, säger årets ungdomsledare i småländsk fotboll.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt