Annons:

Gullringen vann stort – utan att imponera

Kevin Gaines, Martin Höglind Stridell, Rasmus Stahlin och Rasmus Bexell gjorde varsitt mål mot Horn/Hycklinge. Marcin Muszka höll nollan. Foto: Privat

Gullringen vann stort – utan att imponera

Gullringens GoIF hade inga problem att betvinga Horn/Hycklinge med 4–0 i sin tredje träningsmatch.
– Det var inget steg i rätt riktning även om resultatet säger det mesta, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Tre matcher – tre segrar. 

Gullringen har fått en kanonstart på försäsongen och på fredagskvällen blev Horn/Hycklinge en enkel uppgift även om Gullringens insats inte nådde några högre höjder.

– Första halvlek var rent ut sagt bedrövlig, vi var naiva i vår uppbyggnadsfas. Jag kände inte igen om jag jämför med matchen mot Rimforsa där vi hade alla delar. Vi stressade upp oss och ville slå den avgörande passningen för tidigt. Vi hade inte tålamodet som krävdes, säger Daniel Ohlsson.

I halvtid ledde Gullringen med 2–0 efter mål av Rasmus Bexell och Martin Höglind Stridell och under pausen hade de gulsvarta bra snack.

– Vi pratade om att ha bra tålamod i vår uppbyggnadsfas. Vi ägde hela andra halvlek, det var inget snack om saken. Jag vet inte riktigt varför vi inte kom upp i normal standard, det fanns vissa sekvenser i andra halvlek där vi malde ner Horn. Vi kunde ha gjort tre mål till om inte ännu mer, säger Ohlsson.

Rasmus Stahlin fixade 3–0 och Kevin Gaines, som assisterade till de tre andra målen, fastställde slutresultatet till 4–0. 

Stort beröm delades ut till Kevin Gaines. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt