Annons:

Flera rutinerade lirare gör comeback i Vimmerby IF

Sara Green är en av spelarna som gör comeback i Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

Flera rutinerade lirare gör comeback i Vimmerby IF

Tidigare knäskadade Alicia Strand är redo för matchcomeback. Dessutom har den rutinerade trion Hanna Ericsson, Kajsa Gunnarsson och Sara Green börjat träna igen.
– Givetvis mycket glädjande, säger VIF-tränaren Håkan Ericsson till klubbens hemsida.

Annons:

Att Alicia Strand gör comeback efter en knäskada har vi berättat om tidigare. Nu känner hon sig redo att spela sin första match.

"Alle" har verkligen tränat stenhårt i vinter och hon ser starkare ut än någonsin. Vi har verkligen saknat hennes passningsfötter och hennes otroliga spelförståelse. Knäskadad 2017. Förhoppningsvis kommer Alicia på långfredagen att göra matchdebut när B-laget möter Högsby IK, hon har en vinnarskalle som heter duga som alla lag vill ha i sitt lag och riktigt ettrig att möta”, skriver VIF på sin hemsida.

Hoppas på A-lagsspel

Sedan en tid tillbaka är också rutinerade innermittfältaren Hanna Ericsson, som väntat, tillbaka i träning.

”Hanna har tränat med laget flera pass och innan dess tränat 3-4 pass/vecka själv. Hanna lovar ingen 100-procentig satsning, men kommer träna så mycket familjen och kroppen tillåter. Comeback efter barnafödande, och det känns minst lika bra som efter de andra 2 graviditeterna, säger Hanna, så visst hoppas vi på att hon kan vara med och konkurrera om en A-lagsplats om tiden för det finns. Hanna ser fram emot matchminuter på långfredagen med B om allt känns okej efter torsdagens träning”.

Spelar när de kan

Tillbaka i damtruppen är också Kajsa Gunnarsson.

” Har tränat cirka 1,5 gånger i veckan och har redan hunnit med fyra baljor med B-laget. Mycket glad och positiv tjej som sprider glädje och som alltid ger 100 procent oavsett vilket lag hon spelar i. Snabbheten finns kvar!! Mamma-Kajsa kommer inte kunna spela varje match utan familjen går före. I påskhelgen spelar Kajsa med C-laget som möter Rödsle BK B på annandagen”.

Sist ut bland de comebackande spelarna är Sara Green.

”Är precis som Kajsa småbarnsmamman som gör comeback. Sara har redan visat att hennes backtalanger sitter kvar och här finns det massor med rutin. Vi hoppas att Saras liv går ypperligt att kombinera med lite matcher då och då. Även Sara lirar med C på annandagen”.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt