Annons:

  • Tränaren röt i efter Gullringens seger: ”En jävla gåta”

    Kevin Gaines gratuleras efter sitt mål i Gullringens 5-2-seger. Foton: Linus Johansson

  • Tränaren röt i efter Gullringens seger: ”En jävla gåta”
  • Tränaren röt i efter Gullringens seger: ”En jävla gåta”

Tränaren röt i efter Gullringens seger: ”En jävla gåta”

Gullringens GoIF vann genrepet mot Hemgårdarna med 5-2. Men tränaren Daniel Ohlsson var inte nöjd med helheten.
– För mig är det en jävla gåta att vi lyckades sätta oss i den situationen i andra halvleken. Vi fallerade mer och mer, säger Daniel Ohlsson.

Annons:

Gullringen gjorde en bra första halvlek och gick fram till 3-0 efter dubbla mål av Isack Thuresson och ett mål av Rasmus Stahlin.

– Vi hade fem målchanser och satte tre av dem, det är bra. Hemgårdarna hade inte en enda målchans. Vi gjorde det bra, men var ändå inte uppe i normal standard, säger Daniel Ohlsson.

Tappade spelet

I den andra halvleken ville Ohlsson att Gullringen skulle höja sig ytterligare. Istället blev det tvärtom.

– Vi skulle fortsätta och kanske öka lite till. Istället tog de över fullständigt. 3-1 var efter en snygg frisparksvariant, det är bara att gratulera där. Sen gjorde de 3-2 efter att vi tappat bollen i fel läge. För mig är det en jävla gåta att vi lyckades sätta oss i den situationen i andra halvlek. Hemgårdarna spelade bra medan vi fallerade mer och mer.

I slutet av matchen gjorde Gullringen sedan två mål fram till slutresultatet 5-2. Målskyttar var Kevin Gaines och Anwar Ismail.

– En vinst är alltid en vinst och hade det här varit en seriematch hade jag varit jättenöjd med tre poäng. Men jag vill ju att spelet ska se bra ut också, säger Daniel Ohlsson.

Alexander Swartz var bäst i Gullringen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt