Svag premiär av VIF – räddade poäng på stopptid

Vimmerby IF:s David Lindgren hade inte mycket att glädjas åt i dagens premiär. Foto: Jakob Karlsson

Vimmerby IF imponerade inte i premiären av division tre. Mohammed Ibrahim räddade en poäng med matchens sista spark.

Av Vimmerby IF:s fina spel i de sista träningsmatcherns syntes inte mycket i premiären. Även om hemmalaget hade mycket boll skapades ytterst få målchanser. Spelet med boll var långsamt och idéfattigt och gav inte IK Tords försvar några som helst problem.

Första halvlek bestod av en målchans – men i helt öppet läge ådrog sig bortalaget en onödig offside. VIF skapade ingenting.

Efter 65 minuter kom kallduschen för Vimmerby IF. Tord rann igenom på VIF:s högerkant, inspelet snett inåt bakåt var perfekt och avslutet likaså.

Vimmerby försökte trycka på under slutskedet och hade två farliga chanser på nick. VIF var på väg mot förlust – men då klev Mohammed Ibrahim fram och tryckte in 1–1 i den 94:e minuten.

Mer om matchen kommer på DV senare i kväll.