Första målet i nya klubben för Oskar Stejdahl

Oskar Stejdahl gjorde sitt första mål i ÅFF-dressen borta mot Utsikten på lördagen. Foto: Linus Johansson

Den tidigare Vimmerby IF-mittfältaren Oskar Stejdahl har gjort sitt första mål för Åtvidabergs FF i division 1.
Efter en timmes spel mot Utsikten lyfte han in 1–0 från nära håll och matchen slutade 1–1.

Åtvidabergs FF har inlett årets säsong i division 1 med två kryss: 1–1 mot Ljungskile förra helgen och 1–1 mot Utsikten i dag.

I dagens match höll Oskar Stejdahl på att bli matchvinnare med sitt 1–0-mål i 60:e minuten. Han hamnade ensam med Axel Wibrån i Utsiktens straffområde och kunde behärskat lyfta in 1–0 över den utrusande hemmamålvakten.

– Det var ett fint anfall. Vår forward kom ut i en vinkel, spelade snett inåt bakåt till vår yttermittfältare som släppte den vidare till mig. Jag tog emot den och la in den på sidan av målvakten. Det var givetvis skönt och kul men det hade varit ännu bättre om vi fick med oss en trepoängare hem, säger Oskar Stejhdahl.

I 78:e minuten kvitterade hemmalaget till 1–1. I första halvlek fick Oskar Stejdahl ett gult kort.