Annons:

De här spelarna tar plats i Veckans elva

Hultsfreds Ludwig Strömbom är en av spelarna i Veckans elva. Foto: Linus Johansson

De här spelarna tar plats i Veckans elva

Vi har nu tagit ut spelarna i Veckans elva för vecka 20. Ni ser dem nedan.

Annons:

 

Målvakt:

Linn Frilund, Hultsfreds FK: HFK stod för en riktig överkörning mot Åseda och vann med hela 9-2. En av spelarna som stack ut allra mest var duktiga målvakten Linn Frilund. 

Backlinje:

Ludwig Strömbom, Hultsfreds FK: HFK gjorde en stark insats mot serieledande Pukeberg. Med knappt 20 minuter kvar att spela vände man matchen med två mål inom loppet av en minut. Ludwig Strömbom var den som gjorde det avgörande 2-1-målet, på en frispark från 25 meter. 

Albin Isaksson, Djursdala SK: Isaksson är en spelare som besitter en hög nivå och som är mycket viktig för sitt DSK. Det visade han än en gång i 3-2-segern mot Lojal.

Elias Hallingfors, Södra Vi IF: SVIF vann derbyt mot Frödinge/Brantestad med 6-1. Det var ändå inte det som stack ut mest. Södra Vi tilldelades tre straffar i matchen och Elias Hallingfors satte allihop. Snacka om kyla.

Mittfält:

Mikael Hammarquist, Målilla GoIF: Målilla hade vissa problem mot Ariel, men höjde sig och vann med 3-1. Hammarquist imponerade under en stor del av matchen och var Målillas bästa spelare.

Alicia Strand, Vimmerby IF: Efter att ha varit borta i ett och ett halvt år på grund av skada börjar Strand tugga igång ordentligt. I 4-3-segern mot Värnamo visade hon klass.

Simon Pettersson, IFK Tuna: Efter Tunas minst sagt usla start på säsongen plockade de en efterlängtad seger hemma mot Påryd (2–0). På mittfältet gjorde Simon Pettersson en stark insats och vann mycket dueller. 

Louise Andersson, Frödinge/Brantestad SK: FBSK går som tåget i division tre. Mot Hultsjö Atom kom en ny seger. Louise Andersson gjorde båda målen.

Anfall:

Amel Komina, Vimmerby IF Akademi: I sin blott andra match i klubben visade 19-åringen från Västervik vilka kvalitéer han besitter. Gjorde tre av akademilagets fem mål mot Hjorted/Totebo.

Rasmus Bexell, Gullringens GoIF: Bexell har höjt sig rejält jämfört med förra säsongen. Den svårstoppade forwarden är definitivt inne i en formtopp. Inledde veckan med att göra två mål mot Hvetlanda och avslutade den med att ta på sig hjälterollen mot Österbymo.

Abbas Mohammadi, BK Boston: Boston smyger med i division sex och har kapacitet att ta hem serien. Abbas Mohammadi gjorde två av målen i 5-2-triumfen mot Gunnebo.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt