Annons:

Fin skalp för Boston i kväll – ”Jäkligt bra match”

BK Boston fick jubla tre gånger om borta mot Överum i kväll. Foto: Arkivbild

Fin skalp för Boston i kväll – ”Jäkligt bra match”

Överum hade full pott efter tre omgångar. I kväll sprack sviten – och det ordentligt. BK Boston gjorde en klockren laginsats och vann med klara 3–0 (2–0).
– Det var en fantastisk laginsats, säger spelande tränare Rory Barazza.

Annons:

BK Boston lämnade ett tydligt besked till toppkonkurrenterna i kväll. 3–0 borta mot Överum visar att laget definitivt blir att räkna med i kampen om seriestriden.

– Vi gör en riktigt fin laginsats och tuffar på. Överum är ett bra lag, men vi gör det riktigt bra i dag. De hade inte mycket alls och det känns som att vi inte släpper så mycket chanser. Vi ligger rätt i positionerna.

”Fantastiskt bra”

Alexander Ekberg gav Boston ledningen efter cirka 25 minuter. Kort före paus satte Muji Alee 2–0 och Boston stängde sedan matchen fint i andra halvlek. I slutskedet avrundade Hamid Heidari tillställningen med sitt 3–0-mål.

– Det är första matchen i år på naturgräs och vi ska inte klaga överhuvudtaget. Vi behärskade det riktigt bra och jag är väldigt nöjd. 3–0 är fantastiskt bra och vi kunde ha petat in fler bollar. Jag är mest nöjd med laginsatsen och även de spelare som får börja på bänken kommer in och ger järnet. Det är riktigt kul att se.

Barazza lyfte fram hela laget.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt