Annons:

Årets första seger för Storebro: ”Riktigt skönt”

Joakim Ivarsson blev tvåmålsskytt för Storebro.

Årets första seger för Storebro: ”Riktigt skönt”

Både IF Hebe och Storebro IF var i stort behöv av poäng när lagen möttes i Silverdalen i kväll. Det blev Storebro som drog det längsta strået och vann med 3-1.
– Det här var riktigt, riktigt skönt, säger SIF-tränaren Johan Aronsson efter årets första seger.

Annons:

Storebro tog ledningen med 1-0 efter 25 minuter sedan Joakim Ivarsson förvaltat en straff. Lite senare nickade samme Ivarsson in 2-0 efter ett inkast.

När Anders Kindström utökade till 3-0 i den 46:e minuten var matchen avgjord. Hebe fick till slut in en reducering genom Aldin Ferhatovic.

– Det här var precis vad vi behövde och det var dessutom rättvist. Jag ska inte säga att vi dominerade matchen, men vi hade kontroll. Efter träningen i går hade vi ett samtal och vi ändrade lite på vårt sätt att spela. Det verkar som att det bar frukt i kväll, säger Johan Aronsson.

”Måste börja i rätt ände”

Hebes tränare Sebasthian Svensson var besviken efter förlusten. Besvikelsen riktades mot lagets dåliga träningsnärvaro.

– Man vinner inga matcher om man inte tränar. Vi har en träningsnärvaro som är lagom för ett femmannalag. Det går inte att förfina det längre. Det har inte varit tvåsiffrigt med spelare på en träning på jag vet inte hur länge. Vi måste börja i rätt ände och då handlar det om att träna för att vinna matcher, säger Sebasthian Svensson.

– Vi var inte mycket sämre än Storebro, men slår man ut det över alla matcher vi har spelat så landar det i att vi inte är där tillräckligt mycket i veckorna för att klara av matcherna på helgerna, fortsätter Svensson.

Johan Aronsson gav hela sitt lag beröm, med ett extra plus till Joakim Ivarsson. I Hebe var det ingen som stack ut.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt