Gullringen spräckte målnollan i kväll:

Gullringens damlag gjorde sitt första mål för säsongen i kväll. Foto: Gullringens GoIF

Gullringen spräckte målnollan i kväll: "Det var vilt jubel"

I den sjätte seriematchen fick Gullringen GoIF:s nystartade damlag äntligen spräcka sin målnolla.
– Det var vilt jubel när första målet kom, säger tränaren Michael Eklund efter 4-2-förlusten borta mot Hult/Höreda.

Efter fem mållösa matcher fick Gullringens spelare känna hur det är att fira ett mål. Målet kom efter elva minuters spel och gjordes av Tuva Backstad. Innan den första halvleken var över hade Hult/Höreda vänt till ledning 2-1. Lagets ledningsmål kom på straff i halvlekens slutminuter.

I den andra halvleken utökade hemmalaget till 3-1. Tuva Backstad gjorde sedan sitt andra mål i matchen fram till 3-2. Till slut föll Gullringen med 4-2 efter att Hult/Höreda gjort matchens sista mål med drygt tio minuter kvar att spela.

– Det var jätteroligt att vi fick ha lite anfallsspel i dag och det blev vilt jubel när vårt första mål kom. Sen får vi erkänna att de var lite bättre än oss, säger Michael Eklund.

Samtliga spelare ska ha stort beröm. Lite extra plus delades ut till Tuva Backstad, Olivia Södrup, Denise Stolpe, Martina Sandberg och Daniella Eklund.