Annons:

Här är spelarna som tar plats i Veckans elva

Malin Söderlund är en av spelarna i Veckans elva. Foto: Ossian Mathiasson

Här är spelarna som tar plats i Veckans elva

Ytterligare en fotbollsvecka har passerat. Nedan ser ni elva spelare som stack ut i de lokala matcher som spelades under vecka 22.

Annons:

Målvakt:

Robin Thunberg, VSGF/JAIK: VSGF/JAIK maler på i division sex och mot Tuna Södra kom en ny seger. Robin Thunberg höll nollan i 2-0-triumfen.

 

Backar:

Linn Uhre, Frödinge/Brantestad SK: Byttes in i halvtid i derbyt mot Vimmerby B och stärkte definitivt sina chanser att få starta i kommande matcher. FBSK vann derbyt med 2-1.

Kevin Olsson, Hultsfreds FK: HFK-försvararen höjde sig allt mer under derbymatchen mot Tuna. I den andra halvleken var han riktigt bra och motståndarna hade mycket svårt att passera honom.

Malin Söderlund, Vimmerby IF: VIF tog en ny seger hemma mot Sjömarken (3-2). VIF gjorde en jämn laginsats där Malin Söderlund var den som stack ut med ett resolut försvarsspel. 

Ola Lindblom, Gullringens GoIF: Gulsvart hade inga som helst problem att besegra Anneberg. Ola Lindblom gjorde ett av målen i 2-0-segern och var som så många gånger förr väldigt stabil i det defensiva spelet.

 

Mittfältare:

Adrian Mathiasson, Södra Vi IF: Showade rejält i toppmatchen mot Vimmerby Akademi. SVIF vann med 5-1 och Mathiasson klev fram genom att göra tre mål och spela fram till ett. 

Oskar Eriksson, IFK Tuna: Tuna letar efter formen, men kryssmatchen mot Hultsfred var i alla fall ett steg i rätt riktning. Eriksson bjöd dessutom på ett riktigt drömmål.

Karl-Viktor Söderquist, Vimmerby IF: I ett jämnt Vimmerbylag var ”KV” en av spelarna som visade vägen i bortamatchen mot Knäppingsborg. VIF ledde ett tag med 3-0 och vann till slut med 3-2.

Tilda Föghner, Hultsfreds FK: HFK fortsätter att gå starkt i division tre. Mot Tranås/Torpa blev det en ny seger. Tilda Föghner var bäst i Hultsfred.

 

Anfallare:

Henrik Johansson, Målilla GoIF: Rödvitt hade inga som helst problem med att besegra jumbon Fagerhult. Henrik Johansson gjorde tre mål och assisterande till tre i 10-0-vinsten. 

Tuva Backstad, Gullringens GoIF: Mot Hult/Höreda fick Gullringens nystartade damlag äntligen känna på hur det är att göra mål. Tuva Backstad blev dubbel målskytt i 4-2-förlusten.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt