Annons:

Kritiken gav önskad effekt för Tuna: ”Blåste på rejält i går”

Joel Svensson är avstängd och missar Tunas match mot Ängö. Foto: Ossian Mathiasson

Kritiken gav önskad effekt för Tuna: ”Blåste på rejält i går”

Negativ kvalplats åtta matcher in i serien var knappast vad IFK Tuna hade tänkt sig. På lördagen tar man emot Ängö BK hemma på Tunhamra.
– Vi måste börja vinna lite matcher för att känna att vi är med i det, säger tränaren Michael Milton.

Annons:

Inför förra helgens match mot Hultsfred gick Michael Milton ut och kritiserade sina spelare öppet.

– Med bättre träningsnärvaro hade det känts bra, men det har varit bedrövligt i veckan. I onsdags var det två spelare från startelvan som tränade, det håller inte två dagar före match. Jag trodde inte att det skulle vara några problem att motivera killarna inför en match mot Hultsfred, sa Michael Milton till DV inför derbyt.

Har det varit bättre i veckan?

– Ja, vi blåste på rejält i går och det var en riktigt bra träning så det är hopp om det. Det jag sa inför matchen mot Hultsfred kanske gav effekt, säger Milton.

Svensson missar matchen

För Tuna gäller det nu att börja vinna matcher för att kunna klättra uppåt i tabellen.

– I de tre sista matcherna har vi spelat rätt bra fotboll. Sen att vi bara har fått med oss fyra poäng från dem är en annan sak. Spelet sitter helt okej och nu gäller det att börja vinna matcher för att få en boost.

Jämfört med matchen mot Hultsfred utgår Joel Svensson (avstängd), Christoffer Lätt och André Frodig ur truppen till matchen mot Ängö. In i truppen kommer Mattias Myrén, Wiktor Johansson och Olle Samuelsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt