Annons:

Gullringen vann på nytt efter Palmérs sena dubbel

Anton Palmér och Kevin Gaines gjorde målen när Gullringen slog toppkonkurrenten Mullsjö IF utan bekymmer. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen vann på nytt efter Palmérs sena dubbel

Chanserna var många, likaså felbesluten och de svaga avsluten. Gullringens GoIF vann ändå med 3–0 mot Mullsjö IF efter Anton Palmérs sena dubbel.

Annons:

Gullringens GoIF har tillsammans med Tranås FF dragit ifrån i toppen av division 4 och nu har Gullringen till och med skaffat sig ett jätteglapp till tredjeplacerade Mullsjö efter dagens 3–0-seger. Efter nio omgångar skiljer det åtta poäng mellan lagen i toppskiktet. 

Gaines målskytt från nära håll

Under de första 45 minuterna var det spel mot ett mål och Gullringen hade ett stort spel- och chansövertag utan att riktigt få det att stämma i de avgörande lägena. 

De tog dock. ledningen i 30:e minuten efter att Kevin Gaines slagit in bollen i öppet mål efter att Alexander Swartz spelat snett inåt bakåt sedan målvakten missat sin utboxning, 

Efter paus kom inte Gullringen upp i samma nivå och laget spelade sig återigen fram till ett gäng lägen men de värderade inte rätt samtidigt som Mullsjö lyfte sig en aning. 

"Visar moral"

Det var ändå Gullringen som kontrollerade matchen och med två nickmål av Anton Palmér under de sista sex minuterna tog de en ny seger. 

– Det var skönt att sätta dit två mål efter så lång skadefrånvaro. Vi visar moral och krigar hela vägen in i kaklet, säger Anton Palmér och lägger till:

– Jag tycker ändå att vi har kontroll och vi vet att vi är ett tungt lag att möta. Allt kan ändå hända när man leder med 1–0 i slutminuterna. Det var en viktig seger. Nu får hoppas att Tranås börja tappa poäng, säger Palmér. 

Vad säger du om alla chanser som ni missar?

– Vårt fokus var kanske inte där fullt ut men vi har bra målskyttar som till exempel ”Ralle” (Rasmus Bexell) och Kevin (Gaines). De har gjort flera mål vardera, säger han.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt