Annons:

Tränarens ilska efter poängtappet: ”Vi var värdelösa i dag”

Daniel Ohlsson var allt annat än nöjd efter att Gullringen tappat poäng mot Habo. Foto: Ossian Mathiasson

Tränarens ilska efter poängtappet: ”Vi var värdelösa i dag”

Gullringens GoIF fick bara med sig en poäng från bortamatchen mot bottenlaget Habo. Därmed missade Gullringen chansen att ta över serieledningen.
– Vi var värdelösa i dag. Det är den klart sämsta matchen vi gjort under hela året, säger tränaren Daniel Ohlsson efter att hans lag vänt 0-2 till 2-2.

Annons:

Både Tranås och Gullringen har radat upp segrar och dragit ifrån i tabelltoppen i division fyra. Den här helgen har de däremot inte levererat. I går förlorade Tranås mot bottenlaget Anneberg och i dag tappade alltså Gullringen poäng mot Habo.

”Ska inte kunna uppstå”

Redan efter två minuter tog Habo ledningen.

– Vi var inte med från start. Hörnan som de gjorde mål på ska inte ens kunna uppstå. Kommunikationen mellan målvakt och backlinje fungerade inte där och det har ju inte hänt innan. Efter målet hade jag hoppats att vi skulle höja oss. Visst, vi fortsatte att tro på det vi gör och skapade chanser. Men vi missade tre riktigt bra chanser och det gör mig så förbannad så det finns inte, säger Daniel Ohlsson.

Thuresson kvitterade

En bit in i den andra halvleken utökade hemmalaget sin ledning till 2-0.

– Då började vi flytta upp och chansade mer. Det gav utdelning i form av en straff som ”Ralle” (Rasmus Bexell) gjorde 2-1 på.

Med 20 minuter kvar att spela kvitterade Isack Thuresson till 2-2, som också blev slutresultatet.

– Jag tänkte att vi skulle kunna vända på det, det var ju ändå 20 minuter kvar när vi kvitterade. Vi hade lite halvchanser, det var någon nick över och något skott som smet utanför. Sen ska det sägas att Habo hade ett stolpskott, säger Daniel Ohlsson.

Hade du några tankar på att det skulle kunna komma en sämre insats?

– Nej, jag hade inga såna tankar alls. Det enda jag tänkte var att vi skulle fortsätta mata på med vårt spel, men det blev skit av det.

”Ingen förtjänar någonting”

Gullringen är nu uppe på samma poäng som serieledande Tranås, men är fortsatt tvåa i tabellen.

Daniel Ohlsson berömde inte någon spelare efter 2-2-matchen mot Habo.

– Ingen förtjänar någonting i dag. Alla kan 30 procent bättre. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt