Annons:

Gullringen vill upp på vinnarspåret igen – anfallaren saknas

Gullringen tar emot Stensjön hemma på Gullemon på onsdagskvällen och då saknas anfallaren Kevin Gaines. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen vill upp på vinnarspåret igen – anfallaren saknas

Efter det oväntade krysset (2–2) mot Habo IF laddar Gullringens GoIF om.
– Det är oerhört viktigt att vi slår tillbaka och kommer in på vinnarspåret igen, säger tränaren Daniel Ohlsson inför matchen mot tabellfyran Stensjöns IF.

Annons:

Det var i förra omgången som Gullringen hade sin gyllene chans att kliva upp i ensam serieledning efter att dittills obesegrade Tranås FF chockförlorat med 1–2 mot jumbon Anneberg på lördagen. 

Då krävdes det att Gullringen besegrade nästjumbon Habo IF och en bit in i andra såg det mörkt ut när de låg under med 0–2. Gullringen lyckades hämta upp till 2–2 och ligger nu på samma antal poäng (25) som Tranås efter tio omgångar, sju poäng före Visingsö AIS och åtta före Stensjöns IF. 

"Hoppas att vi är aggressiva"

I dag väntar just Stensjön hemma på Gullemon. 

– Jag hoppas att spelarna känner en stor revanschlusta. Vi är ett lag som vinner och förlorar tillsammans. Vi snackade igenom matchen på träningen i går och det är bara att bryta ihop, komma igen och se de nya möjligheterna. Vi kan inte lägga oss ner och dö bara för att vi kryssade. Vi är med i toppen och det skiljer ett mål mellan oss och Tranås, säger Daniel Ohlsson och fortsätter:

– Det är viktigt att vi inte förlorar. Vi måste slå tillbaka och jag hoppas att vi är aggressiva oh hungriga och tar jobbet hela tiden. 

Vad var det som felade mot Habo?

– Jag tycker inte att vi kom upp i normal standard och det fanns knappt några tendenser till det. Jag hoppas att vi kan jobba hårdare mot Stensjön. Mot Habo såg vi att vi inte kan slappa av någonting. Vi måste ha rätt inställning till varje match, säger Daniel Ohlsson. 

Gaines spelar inte

Jämfört med Gullringens senaste match saknas anfallaren Kevin Gaines, som har gjort fem mål så här långt, på grund av knäproblem. Hans forwardsplats tas av Anton Palmér och det betyder att Rasmus Stahlin får springa på vänsterkanten. Det blir även en förändring på det centrala mittfältet där Albin Gustafsson får chansen och Jesper Wärnehall inleder på bänken. 

Fakta

Startelvan: Marcin Muszka – Alexander Swartz, Ola Lindblom, Erik Lindblad – Dick Johansson, Isack Thuresson, Christian Simonsson, Albin Gustafsson, Rasmus Stahlin – Rasmus Bexell, Anton Palmér.

Bänken: Martin Höglind Stridell, Jesper Wärnehall, Anwar Ismail, Bell Maneetup och Joakim Boronow. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt