Annons:

Bekräftat: Han är Gullringens tionde nyförvärv

En hemvändare är Gullringens tionde nyförvärv. – Det går inte komma ifrån att Gullringen är min moderklubb och det lockade, säger Jonathan Gustafsson, som hämtas från Djursdala.

Annons:

Alexander Swartz (Kisa), Isack Thuresson (Djursdala), Daniel Johansson (Frödinge/Brantestad), Abrahim Jabateh (Hultsfred), Christian Simonsson (Kisa), Simon Henriksson (Djursdala), Niklas Gunnarsson (Frödinge/Brantestad), John Nilsson (Rumskulla) och Alexander Ekberg (Frödinge/Brantestad). De nio nyförvärven var klara för Gullringens GoIF sedan tidigare.

Nu är även ett tionde nyförvärv klart. Det handlar om försvarsspelaren Jonathan Gustafsson, som har varit en av Djursdalas bästa spelare de senaste åren.

”Jokern i serien”

Dagens Vimmerby har tidigare berättat att Jonathan Gustafsson varit på glid till Gullringen och på måndagskvällen skrev han på för elitfyranklubben.

 Jag kände att jag ville satsa och spela lite högre upp i seriesystemet efter att ha provat på spel i både division fyra och fem. Nu när Gullringen gör en nysatsning så blev det väldigt intressant, säger Jonathan Gustafsson.

Dina tankar inför säsongen?

 Jag tror att vi blir jokern i serien. Laget är som bekant i stort sett helt nytt med många bra spelare som måste bli samspelta. Det tror jag absolut vi kommer att lyckas med och då kommer konkurrenterna att få det svårt.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt