Annons:

Gullringen vann Kisapokalen efter dramatiskt slut – Isaksson blev hjälte

Gullringen vann Kisapokalen i dag.

Gullringen vann Kisapokalen efter dramatiskt slut – Isaksson blev hjälte

Gullringens GoIF tog hem 2018 års upplaga av Kisapokalen. I finalen besegrades Kisa BK med 2-1 efter att Dennis Isaksson avgjort med matchens sista spark.
– Målsättningen var att åka dit och vinna och det gjorde vi. Det är alltid skönt med vinster, säger Daniel Ohlsson, tränare i Gullringen.

Annons:

I semifinalen vann Gullringen mot Rimforsa med 2-0.

– Det var rätt komfortabelt. Rimforsa skapade egentligen ingenting, de sköt några skott från snäv vinkel, men där hade Petter (Gustafsson) bra kontroll.

Christian Simonsson satte 1-0 efter ett riktigt fint anfall och avslut och sedan fyllde Erik Lindblad på med 2-0 på straff.

10 av 16 har KBK som moderklubb

I den andra semifinalen besegrade Kisa Österbymo med 4-2 och därmed blev det ett riktigt prestigemöte i finalen av Kisapokalen.

– Självklart var det en intressant match med tanke på att tio av våra 16 spelare har Kisa som moderklubb, liksom jag. Det märktes och det blev lite rivalitet och derbystämning. Det var mycket hårda kamper och domaren skulle nog ha delat ut ett antal kort ytterligare, säger Daniel Ohlsson.

Isaksson avgjorde

Gullringen fick den bästa starten i finalen i och med att Albin Gustafsson nickade in en hörna fram till 1-0.

– En bit in i matchen började vi slarva och spelade ett spel vi inte klarade av. Jag tror att värmen kanske spelade in också. Det slutade med att Albert (Kargbo) kom fri och revs ned och sedan satte han straffen själv.

I det läget började Gullringen gå framåt och till slut fick man också det sista ordet. Med matchens sista spark avgjorde Dennis Isaksson genom att sätta 2-1. Värt att notera är att Kisa åkte på två röda kort i slutet av matchen.

– Målsättningen var att åka dit och vinna och det gjorde vi. Det är alltid skönt med vinster, säger Daniel Ohlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt