Annons:

BLYTUNG FÖRLUST FÖR GULLRINGEN – SPELARE TILL SJUKHUS

Tränaren Daniel Ohlsson var besviken efter kvällens förlust i seriefinalen mot Tranås. Foto: Ossian Mathiasson

BLYTUNG FÖRLUST FÖR GULLRINGEN – SPELARE TILL SJUKHUS

Gullringens GoIF förlorade seriefinalen borta mot Tranås FF. Dessutom tvingas Erik Lindblad åka med ambulans till sjukhus efter en ful spark i bröstet.
– Det känns självklart tungt efter en förlust, säger tränaren Daniel Ohlsson efter 3–1-matchen.

Annons:

Tranås har nu möjlighet att göra ett rejält ryck i tabelltoppen. Laget har två poäng fler än Gullringen – och en match mindre spelad.

– Det är absolut inte kört. De har ett par tuffa matcher och har lite avstängningar framför sig eftersom det blev så många gula kort i dag. Det är bara att köra på för vår del, säger tränaren Daniel Ohlsson som var besviken på domarinsatsen i seriefinalen.

 "Svårt att andas"

Framförallt var det en situation med Erik Lindblad som upprörde. Lindblad fick en spark i bröstet och fördes med ambulans till sjukhus efter matchen.

– Domaren hänger inte med överhuvudtaget och en av våra spelare får en spark rätt i bröstet. Domaren tycker inte att det är rött kort trots att han har foten uppe i brösthöjd. Erik har svårt att andas, men ändå vill han sätta igång spelet. Jag ska inte helt och hållet skylla på domaren, han var lika dålig åt båda hållen.

 Bexell målskytt

Ohlsson var nöjd med sitt lags spel – men man hade stora problem med hemmalagets omställningar. Tranås gick fram till 3–0 innan Rasmus Bexell reducerade på straff i matchens slutskede.

– Det känns självklart tungt efter en förlust. Vi är det spelförande laget, men de har riktigt bra omställningar. Jag tycker ändå att vi har bra chanser att göra mål. I andra, vid ställningen 1–0, gör deras målvakt en magisk räddning, jag fattar inte själv hur han gör. Jag tycker att vi förtjänar bättre. Generellt gör vi en stabil insats, men det är målen som saknas.

Frågan är om det inte är denna match som visar sig vara avgörande när serien är färdigspelad. Gullringen har nio matcher kvar och får nu inrikta sig på att jaga.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagensvimmerby.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt