Annons:

Tufft för Gullringen att nå förstaplatsen – ”Klart att det är tråkigt”

Tränaren Daniel Ohlsson räknar med att Erik Lindblad kan spela mot Aneby. Foto: Ossian Mathiasson

Tufft för Gullringen att nå förstaplatsen – ”Klart att det är tråkigt”

Förlusten i seriefinalen mot Tranås för en knapp vecka sedan sved förstås rejält. Nu är Gullringen fem poäng från serieledning.
– Det är klart att det är tråkigt, men vi måste se till att studsa tillbaka till rätt spår direkt, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Förlusten i fredags sved förstås rejält i Gullringenlägret.

– Det är klart att det är tråkigt. Spelmässigt gjorde vi en bra match och vi hade chanser också, men målen saknades. Deras målvakt gjorde en jättebra match och är kanske seriens bästa målvakt, säger Gullringens tränare Daniel Ohlsson.

”Svårt att tänka mig”

Samtidigt vann Tranås sin hängmatch mot Stensjön nu i veckan och därmed är Gullringen på sin andraplats fem poäng från serieledning. Samtidigt skiljer det åtta poäng ned till Visingsö på tredjeplatsen.

Hur ser du på tabelläget?

– Det är fortfarande många matcher kvar och jag har svårt att tänka mig att Tranås ska gå rent resten av säsongen. Vi måste fortfarande tro på det.

Dras med skavanker

För Gullringen gäller det att studsa tillbaka till vinnarspåret redan på fredagskvällen då Aneby kommer på besök till Gullemon.

– Vi måste se till att studsa tillbaka till rätt spår direkt. Vi räknar självklart med en tuff match och Aneby har några bra målskyttar. Sen de bytte tränare har de börjat rycka upp sig lite.

Erik Lindblad och Anton Palmér dras med skavanker, men Daniel Ohlsson räknar med att båda ska kunna spela mot Aneby. Kevin Gaines, som missat flera matcher på grund av skada, finns med i morgondagens trupp. Anwar Ismail är dock kvar på skadelistan.

– Det blir väl inga jätteförändringar i matchtruppen jämfört med senast, säger Daniel Ohlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt