Annons:

Efter tunga höststarten – DSK värvar från Gullringen

Johan Hermansson Liström förstärker Djursdala SK i höst. Foto: Linus Johansson

Efter tunga höststarten – DSK värvar från Gullringen

Djursdala har problem i division 5 och förlorat samtliga tre matcher i höst. Nu agerar klubben och plockar in Johan Hermansson Liström från Gullringens GoIF.
– Han kommer lyfta vårt lag, säger tränaren Patrik Nilsson.

Annons:

Efter en mycket förtroendeingivande och stark vårsäsong har Djursdalas positiva trend blivit negativ. 

I dag kom höstens tredje raka förlust när de förlorade med 2–5 borta mot jagande Näshult. Nu har DSK endast tre poäng ner till Bodafors på negativ kvalplats – och träningsnärvaron har varit låg på sistone.  

– Just nu känns det riktigt tungt. Det känns som att det gick för lätt i våras och nu när det har gått tyngre i höst har folk trillat bort, säger tränaren Patrik Nilsson. 

Värvar från Gullringen

Glädjande är att Johan Hermansson Liström, som har tillhört Gullringens GoIF under flera säsonger, ansluter till division 5-laget. 

– Det är en bra spelare för oss att få in i det här skedet. Om han bara skulle komma och göra några träningar hade det lyft hela gruppen. Det är en spelare som kommer vara guld värd för oss i division 5. Vi behöver en injektion, säger Patrik Nilsson. 

"Kommer lyfta vårt lag"

Då Johan driver eget företag och lägger mycket tid på det är det oklart hur mycket Djursdala kan använda sig av honom. 

– Vi hoppas givetvis att han kan vara med och spela varje match men han har sagt att han inte kommer hinna det. Vi får ta en match i taget, säger Nilsson. 

Hermansson Liström har en bra vänsterfot och spelade framför allt i backlinjen under sin tid i Gullringen. I år har han inte spelat mer än några b-lagsmatcher.

– Han kommer lyfta vårt lag. Det märktes så mycket när han tränade med oss, han kommer in med en annan attityd och pondus, säger Nilsson.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt