Annons:

Tranås förlust ger Gullringen nytt hopp: ”Kanske kommer lite spöken”

Gullringen och tränaren Daniel Ohlsson vill sätta press på serieledande Tranås genom att ta tre poäng mot Österbymo. Foto: Ossian Mathiasson

Tranås förlust ger Gullringen nytt hopp: ”Kanske kommer lite spöken”

På fredagskvällen tar Gullringens GoIF emot IFK Österbymo på Gullemon. Seger där och Gullringen sätter lite press på serieledande Tranås FF.
– Något annat än seger finns inte, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Inför den senaste omgången var ettan Tranås åtta poäng före tvåan Gullringen. Men efter att Tranås förlorat mot Hvetlanda och Gullringen vunnit mot Ekhagen är differensen mellan de båda lagen nu fem poäng.

Det ger förstås Gullringen lite nytt hopp i kampen om seriesegern. På fredagskvällen tar laget emot dunderjumbon Österbymo. Samtidigt har Tranås en tuff match mot tredjeplacerade Aneby på lördag.

– De har en jobbig match på lördag och hoppet är det sista som överger en. Skulle de nu åka på en torsk samtidigt som vi vinner är det bara två poäng upp. Då kanske det kommer lite spöken för dem och då vet man inte vad som händer, säger Daniel Ohlsson.

På väg tillbaka

Allt annat än tre poäng mot jumbon skulle förstås vara en jättebesvikelse för Gullringen.

– Något annat än seger finns inte. Sen är det inte lätt att möta lag som slåss för sin överlevnad, vi måste vara fokuserade. Jag räknar med att vi kommer vara spelförande och att de kommer att kontra och då måste vi vara skärpta.

Hur laget formeras är oklart. Såväl Jesper Wärnehall som Anton Palmér och Joakim Bronow kan vara aktuella för spel igen.

– Vi får se hur det ser ut på kvällens träning. Det är konkurrens i både startelvan och om bänkplatserna, säger Daniel Ohlsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt