Annons:

Ohlsson inför matchen:

Daniel Ohlsson ser det som sin uppgift att hålla spelarna motiverade i helgen.

Ohlsson inför matchen: "Min uppgift att hålla dem motiverade"

Gullringens GoIF har redan säkrat en kvalplats till division tre. Att laget ska kunna ta sig förbi Tranås FF ser förstås mycket svårt ut.
– Det är upp min uppgift att hålla spelarna motiverade. Vi slåss för att bli det bästa division fyra-laget valmässigt, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

Det är toppmöte som väntar Gullringens GoIF på lördagen. Mullsjö IF, tabelltrean, väntar på bortaplan.

Men det skiljer mil mellan lagen. Mullsjö har tagit tolv poäng färre, har minus tre (!) i målskillnad medan Gullringen har plus 31. 

– Vi får inte slappna av oavsett, det är bara vi som har något att spela för och det är min uppgift att hålla spelarna motiverade. Målet är förstås att vinna serien, men det ser mörkt ut. Annars ska vi se till att bli bästa division fyra-lag kvalmässigt. Vi ligger bäst till, men vi behöver se till att gå rent, säger Gullingens tränare Daniel Ohlsson. 

Det är viktigt att komma in med en bra känsla till det som troligen blir ett kvalspel, menar han.

– Vi ska inte slappna av i någon match, vi ska bara mata på. Allt annat än seger är ett misslyckande för oss. Mullsjö är bra hemma, men vi är ett starkt bortalag också. Det är viktigt för mig att hålla uppe mina spelare nu, det är tre matcher kvar, det börjar bli lite tunga ben och tunga huvud, men vi ska komma in till kvalet med en jävligt god känsla.

Så här startar Gullringen: Marcin Muszka – Alex Swartz, Ola Lindblom, Erik Lindblad – Anton Palmér, Albin Gustafsson, Christian Simonsson, Isack Thuresson, Kevin Gaines – Rasmus Bexell, Rasmus Stahlin.

Avbytare: Bell Manetuup, Dick Johansson, Tarek Bayazid, Martin Höglind Stridell och Dennis Isaksson.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt