Annons:

Lindgren om framtiden: ”Vill veta hur spelarna ser på mitt ledarskap”

David Lindgren kommer inom kort ge besked om sin tränarframtid i Vimmerby IF. Foto: Jakob Karlsson

Lindgren om framtiden: ”Vill veta hur spelarna ser på mitt ledarskap”

Vimmerby IF vill behålla David Lindgren som tränare för sitt division tre-lag.
– Jag har fått frågan och hoppas kunna lämna ett snabbt besked för allas bästa, säger David Lindgren.

Annons:

Under lördagen avslutar Vimmerby IF serien med hemmamatch mot Tenhults IF. En helt betydelselös match då VIF kommer att sluta fyra i tabellen oavsett resultat.

– Så är det, men man vill alltid göra bra prestationer och avsluta på ett snyggt sätt, säger David Lindgren.

”Kan vara stolta”

VIF-tränaren tycker att laget har gjort en bra säsong. Under våren såg det ut som att Vimmerby skulle kunna utmana om seriesegern på allvar, men under hösten har inte poängen trillat in på kontot på samma sätt.

– Vi fick en väldigt bra start på säsongen och det kändes som att vi utvecklade ett eget sätt att spela ganska tidigt. Sen tycker jag att vi har spelat bra även under hösten, men vi har haft svårt att förvandla spelövertag och målchanser till mål. Jättemånga spelare har tagit individuella kliv framåt och visat att de vill spela A-lagsfotboll. Jag tycker att vi kan vara stolta och ge varandra godkänt, säger David Lindgren.

Beslut efter säsongen

David Lindgren har fått en fråga hur han ställer sig till att fortsätta som huvudtränare, men har ännu inte gett något svar.

– Jag har sagt att jag vill göra klart den här säsongen, som har varit väldigt rolig, först. Sen vill jag veta hur spelarna ser på mitt ledarskap. Beslutet tar jag efter säsongen, men jag hoppas kunna lämna ett snabbt besked för allas bästa.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt