Annons:

Gullringen piskat att ta tre poäng: ”Har material för att vinna”

Erik Lindblad är tillbaka i Gullringens startelva. Foto: Ossian Mathiasson

Gullringen piskat att ta tre poäng: ”Har material för att vinna”

Gullringens GoIF måste ta tre poäng i kvalmatchen borta mot Myresjö/Vetlanda. Annars kan drömmen om division tre vara död innan den sista matchen.
– Vi går självklart för vinst och har material för att kunna vinna matchen, säger Daniel Ohlsson, tränare i Gullringen.

Annons:

Gullringen inledde kvalet till division tre med att spela 0-0 hemma mot Hjulsbro. För Myresjö/Vetlanda blev det förlust i den första matchen med 2-1 borta mot Lindö.

Resultaten gör att kvalgruppen kan komma att avgöras redan i helgen. Vinner Lindö mot Hjulsbro samtidigt som Myresjö/Vetlanda och Gullringen kryssar är kvalgruppen avgjord till Lindös fördel.

– Det blir en högintressant match och båda lagen är i behov av en trea. Laget eller eventuellt lagen som inte tar en trea kommer troligen inte ha en chans. Det är svårt att säga hur matchbilden blir, men jag har svårt att se att något av lagen kommer att sälja sig, säger Daniel Ohlsson.

”Har allt att förlora”

Vid ett oavgjort resultat i slutet av matchen kommer båda lagen behöva gå framåt.

– Det finns inget annat än att gå för seger. En förlust är lika förödande för båda lagen och ett kryss kan också vara det.

Daniel Ohlsson lägger över favoritskapet på Myresjö/Vetlanda.

– Myresjö har spelat i division tre i år och därför anser jag på sätt och vis att de ska ha favoritskapet. De har allt att förlora och där ligger vår tanke inför matchen. Jag hade själv tyckt att det var jobbigare om vi kom uppifrån.

Vad ser du för scenarion i matchen?

– Jag ser två scenarion, antingen blir det tillknäppt och i stort sett inga målchanser eller så blir det fullt ös och att det haglar målchanser åt båda håll, säger Daniel Ohlsson.

Lindblad tillbaka

Gullringentränaren är full av tillförsikt inför lördagens match.

– Vi har förberett oss på bästa sätt. Det har varit mycket folk på veckans träningar och vi ska köra på efter vår matchplan. Följer vi den till punkt och pricka är jag säker på att vi kommer stå där med tre poäng.

Jämfört med senast kommer Erik Lindblad och Dennis Isaksson in i matchtruppen.

Fakta

Gullringens lag:
Målvakt:
Marcin Muszka.
Backlinje: Alexander Swartz, Ola Lindblom, Erik Lindblad.
Mittfält: Anton Palmér, Jesper Wärnehall, Christian Simonsson, Isack Thuresson, Kevin Gaines.
Anfall: Rasmus Bexell, Rasmus Stahlin.
Bänk: Albin Gustafsson, Martin Höglind Stridell, Bell Maneetup, Sebastian Swartz, Dennis Isaksson, Joakim Bronow och Tom Polder.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt