Annons:

Ohlsson besviken efter missad uppflyttning:

Daniel Ohlsson var besviken efter Gullringens förlust i kvalet till division tre.

Ohlsson besviken efter missad uppflyttning: "Känns jävligt tungt"

Gullringens GoIF kommer inte återvända till division tre. Klubben förlorade den viktiga bortamatchen mot Myresjö/Vetlanda med 5-2.
– Självklart är det jävligt tungt, säger tränaren Daniel Ohlsson.

Annons:

2-0 redan efter sju minuter. Redan där såg det nattsvart ut för Gullringen mot Myresjö/Vetlanda. 

Men gulsvart hittade tillbaka och via två straffmål av Rasmus Bexell var matchen utjämnad. Men inte långt efter kvitteringen drog Rasmus Bexell på sig sitt andra gula och Gullringen fick spela resterande del av matchen med endast tio man. 

Då gick Myresjö från 2-2 till 5-2.

– Självklart känns det jävligt tungt. Jag måste smälta det här, men nu är hoppet ute. Det är jävligt tungt, säger tränaren Daniel Ohlsson. 

Vad säger du om er start på matchen?

– Vi släpper in två mål efter bara några minuter. Vi ger bort dem, vi har varit jävla stabila tidigare, så det är tungt. Men ju längre matchen går desto mer heta känns vi.

"Helt inkonsekvent"

I paus vid ställningen 2-1 trodde Daniel Ohlsson på en vändning.

– Det kändes inte alls omöjligt och när vi fick in 2-2, så kände jag att det här vinner vi alla dagar i veckan. Vi hade tagit över, men så intar domaren en avgörande roll. Bexell får sitt andra gula, jag såg inte riktigt, men det är mer gult än hans första. Den får han för en protest efter att ha blivit knuffad i ryggen och fått en spark på benet. För mig är det en normal reaktion när man inte får frispark. 

Efter det röda kortet var förstås situationen mycket besvärlig för Gullringen.

– De gör 3-2 nästan direkt. En utvisad, ett mål i arslet, det är klart att det är tungt. Domaren gör också ytterligare ett avgörande misstag. Vi får frispark på mitten, deras kille får ett gult kort och deras kille slår sedan bort bollen också. Där är domaren så jävla feg och inkompetent. Han är helt inkonsekvent där och intar en matchavgörande roll. Hade de fått ett rött där också, vet man inte hur det hade gått. Jag blir så jävla frustrerad över det, säger Daniel Ohlsson och fortsätter:

– Han är inte konsekvent över huvud taget. Alla reagerar, men deras spelare får ingenting för sina reaktioner. Det var bedrövligt. 

Vad betyder det för er att få "Ralle" utvisad där?

– Det gör ju mycket. Han vann allting där uppe, var en bra target, stor och stark, det blev avgörande. Stahlin (Rasmus) är bra, men kan inte sysselsätta fyra försvarare ensam.

"Får ta på mig det"

Att siffrorna sedan rann iväg tar Ohlsson på sig.

– Jag får ta på mig det, vi flyttar upp och går för det och då får de några mål till. Det är inte konstigt.

Vad som nu händer för tränaren är oklart.

– Jag får fundera, jag stänger inga dörrar. Jag håller Gullringen varmt om hjärtat och jag kan tänka mig att stanna i Gullringen om vi kommer överens. Jag kommer inte träna någon annan klubb i alla fall, men det beror på vad som händer med "Natta" (Nathalie Johansson) också. 

"Utvisningen är solklar"

Huvuddomaren Ismar Ramadani försvarade sina beslut i matchen.

– Utvisningen är solklar, den är inget att snacka om. Han vet att det är gult direkt när han gjort tacklingen, det kan inte bli mer solklart, säger han till Dagens Vimmerby.

Hur ser du på situationen där deras spelare inte får sitt andra gula kort?

– Saken är den att han får ett gult kort. Det enda han sedan gör är att peta undan bollen, den rullar kanske en, två meter. Jag tar ett snack med honom och spelet är stoppat för att han ska få ett gult kort. Därför påverkar det ju inte Gullringen, eftersom de inte kan sätta igång spelet snabbt. Jag hade inte ens skrivit upp det gula än, så det kan inte bli ett andra gula på den situationen. 

Daniel Ohlsson riktade stark kritik mot Ismar Ramadani, men han ångrade inget beslut han tog i matchen.

– Nej, det gör jag inte. Jag hade gjort fel om jag gett honom två gula i den situationen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt