Annons:

Tränaren fortsätter i FBSK – här är senaste nytt kring laget

Robin Blomberg är klar för en fortsättning som tränare i FBSK. Foto: Linus Johansson

Tränaren fortsätter i FBSK – här är senaste nytt kring laget

Robin Blomberg fortsätter som tränare för Frödinge/Brantestad SK:s damlag. Han bestämde sig definitivt under den gångna helgen.
– Jag känner att det finns mer att jobba med och utveckla, säger Robin Blomberg.

Annons:

Under Robin Blombergs första säsong som tränare slutade FBSK:s damlag trea i division tre.  Nu står det klart att han fortsätter sitt uppdrag över nästa säsong.

– Jag tycker att ett år är för lite och känner att det finns mer att jobba med och utveckla. Jag tänker främst att det finns mer att hämta kring vårt offensiva spel, säger Robin Blomberg.

Tvekade du någon gång på att fortsätta?

– Anledningen till att man ändå vill fundera en vända är att man inte är så sugen på fotboll så här års. Men i slutändan kände jag att jag ville det här. Sen är vi ett bra team på ledarsidan och jag hoppas och tror att de flesta där fortsätter.

Väntar barn

Under 2018 hade Frödinge/Brantestad två damlag i seriespel, ett i trean och ett i fyran. Allt talar för att det blir likadant nästa år.

– Som jag känner nu så blir det absolut en fortsättning med två lag. Känslan är att vi kommer få ihop det antal som krävs för att ha det. Det har varit kul att kunna erbjuda speltid till samtliga spelare och dessutom på för dem rätt nivå.

På spelarsidan har ingen i nuläget aviserat att den kommer lämna klubben.

– Däremot är både Amanda Sundberg och Michaela Degerman gravida så jag räknar inte med dem under vårsäsongen i alla fall. Vi får se vad som händer efter det. Å andra sidan har Emma Wessman nyligen fått barn och jag hoppas att vi kan få igång henne, säger Robin Blomberg.

FBSK startar upp träningen igen den femte november.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt