Annons:

Positiva tongångar i Gullringen – men han kan lämna klubben

Dick Johansson har aviserat att han lämnar Gullringens GoIF. Foto: Ossian Mathiasson

Positiva tongångar i Gullringen – men han kan lämna klubben

Det ser positivt ut i Gullringens GoIF inför nästa säsong. En spelare har dock aviserat att det är färdigspelat i den gulsvarta dressen.
– I princip hela startelvan står under kontrakt, säger Patrik Wärnehall i klubbens sportgrupp.

Annons:

Gullringen har gjort en bra säsong och slutade tvåa i division fyra. I kvalet till division tre räckte man dock inte till och det blev bara en poäng på de tre matcherna.

Nu fortsätter Gullringen sin satsning mot division tre. Vi kunde tidigare i dag berätta att målfarlige Linus Lindblom gör comeback i klubben nästa säsong. I den befintliga truppen ser det mycket positivt ut.

– Vi får behålla de flesta. I princip hela startelvan står under kontrakt, säger Patrik Wärnehall.

Den enda spelare som aviserat att det eventuellt är slutspelat i GoIF är Dick Johansson.

Lämnar klubben

På tränarsidan har vi tidigare berättat att Daniel Ohlsson är osäker till en fortsättning av den anledningen att det är oklart var hans sambo Nathalie Johansson, skyttedrottning i Vimmerby IF, spelar fotboll nästa säsong.

– Jag har sagt att hennes fotbollskarriär går före min tränarkarriär. Den kan jag alltid ta upp senare igen, men som spelare kanske man bara får chansen en gång, har Daniel Ohlsson sagt tidigare.

Patrik Wärnehall säger så här:

– Vi vill fortsätta tillsammans, det är så vi har pratat. Men vi kan inte vänta hur länge som helst på ett svar. Vi ska ha ett möte i fotbollsgruppen i kväll och då måste vi bestämma ett datum.

Fotnot: Artikeln har ändrats efter publicering.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt