Annons:

JUST NU: TRÄNAREN STANNAR I GULLRINGEN

Tränaren Daniel Ohlsson stannar i Gullringen. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: TRÄNAREN STANNAR I GULLRINGEN

Gullringens GoIF har förlängt kontraktet med Daniel Ohlsson. Det meddelade Patrik Wärnehall på klubbens årsfest i afton.

Annons:

Daniel Ohlsson tog Gullringen till kval under sin första säsong i klubben. Nu står det alltså klart att Ohlsson stannar över 2019. Det nya kontraktet löper också över ett år. 

– Det är det vi har önskat, ett år är för kort och det är perfekt att fortsätta med det spelsystemet nästa säsong med. "Danne" har fått ihop gruppen, alla är där en halvtimme innan träningen. Vi är nöjda med vad han presterat och nästa steg för oss är att bli etta nästa år. Vår målsättning är att vara med där uppe. 

"Hennes fotboll går före min"

Att Ohlsson har tvekat beror på att hans sambo, Nathlie Johansson, funderat på sin fotbollsframtid. Enligt Ohlsson lutar det nu åt att Vimmerby IF får behålla sitt anfallsess. 

– Mycket har hängt på hur Nathalie vill göra, men det lutar åt Vimmerby för henne, jag har ärligt sagt att hennes fotboll går före min, säger Ohlsson själv. 

Ohlsson hoppas att Gullringen kan återupprepa framgången från i år: 

– Jag har velat vara kvar och det är skönt att det är klart. Vi ska göra en bra försäsong och det är en högintressant serie. Vi vill vinna varje match och vi ska kunna ha samma målsättning som i år, det är att vinna matcherna. 

Jakob Karlsson 

Simon Henriksson

Annons:

Gästskribent

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt