Annons:

Lokala klasspelare på Bostons testmatch:

Jimmi Wickström, till höger, var en av spelarna på BK Bostons testmatch.

Lokala klasspelare på Bostons testmatch: "Vore fantastiskt att få in"

BK Boston hade testmatch på söndagen – och det var flera skickliga spelare som var inbjudna. Det är ännu oklart hur många spelare som kan skriva på.
– Vi bjöd bara in spelare som vi är genuint intresserade av, säger BK Bostons Jens Lidesjö.

Annons:

Den lokala och fortfarande ganska färska klubben BK Boston är på nyförvärvsjakt. På söndagen höll klubben en testmatch och det var en mängd duktiga spelare som hade bjudits in. 

Däribland Jonatan Carlson (IFK Tuna), Jimmi Wickström (Storebro), Anton Palmér (Gullringen) och Mojeb Abdul Majed (VIF). 

– Vi hade andra ingångsvärden i år när vi tänkte på rekrytering av spelare. Det skadar inte att fråga, inte heller sådana i klubbar högre upp som på förhand känns omöjliga att få in. Det var bara ett fåtal som tackade nej till matchen av olika anledningar. På det sättet var dagen och matchen väldigt positiv och många spelare visade oerhört hög klass på planen, säger BK Bostons Jens Lidesjö.

BKB hade endast bjudit in spelare de verkligen vill få in.

– Vi bjöd bara in sådana som vi är genuint intresserade även om kvaliteten som vissa av dem besitter skulle vara fantastiskt att få in.

Här är spelarna

BK Boston spelade två gånger 30 minuter och efteråt samlades samtliga för mat, information om klubben och dess ambitioner. 

På ledarsidan är det Rory Barazza som kommer vara huvudtränare. Ludvig Bohman är klar som lagledare, men diskussioner förs för att hitta en lagledare/tränare som kan ersätta Pierre Brorsson. 

Följande spelare deltog på BKB:s testmatch: Jakob Karlsson (VIF), Ali Mohammed (VIF), Mojeb Abdul Majed (VIF), Alex Gunnarsson (FBSK), Markus Stjernström (FBSK), Emil Johnson (FBSK), Dzenan Hrnic (DSK), Joakim Hammar (DSK), Jimmi Wickström (Storebro IF), Tobias Thuresson (IFK Tuna), Jonatan Carlson (IFK Tuna) och Johan "JC" Carlsson (IFK Tuna), Jesper Carlsson (Ankarsrum), Anton Palmér (Gullringen) och Hampus Wulff (FC Stockholm Internazionale). 

15 spelare som tillhör BKB var också med.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt