Annons:

Målvakten lämnar VIF – vänder hem till Gullringen

Petter Gustafsson är tillbaka i Gullringen. Foto: Gullringens GoIF

Målvakten lämnar VIF – vänder hem till Gullringen

Gullringens GoIF har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Den här gången handlar det om målvakten Petter Gustafsson, som vänder hem efter ett år på vift till Vimmerby IF.
– Han är den största målvaktstalangen i närområdet, skulle jag säga, säger Patrik Wärnehall i Gullringens sportgrupp.

Annons:

Det var efter säsongen 2017 som Petter Gustafsson bestämde sig för att lämna moderklubben Gullringens GoIF för att istället prova lyckan i Vimmerby IF. Där blev det dels spel i juniorlaget och även med Vimmerby IF Akademi i division sex.

Nu står det klart att den 17-årige målvakten vänder hem till Gullringen.

”Petter som endast är 17 år men varit med i seniorsammanhang ett flertal år nu kommer ta upp kampen om målvaktsplatsen på hemmaplan. Han har saknat det underbara gräset på Gullemon och nu kommer han att få kasta sig där igen för att rädda många bollar i framtiden! Han är även sugen på att vara med på resan att föra Gullringen uppåt i divisionerna igen”, skriver Gullringens GoIF på Facebook.

Patrik Wärnehall säger så här:

– Vi är jätteglada för att Petter vill komma tillbaka. Han är den största målvaktstalangen i närområdet, skulle jag säga. 

Gullringen är väldigt bra rustat på målvaktssidan då både Marcin Muszka och Tom Polder står under kontrakt sedan tidigare.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt