Annons:

Missade stora delar av säsongen – nu har han förlängt med VIF

Victor Gustavsson har förlängt sitt kontrakt med Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

Missade stora delar av säsongen – nu har han förlängt med VIF

Vimmerby IF har förlängt med kontraktet med ytterligare en spelare. Denna gång handlar det om Victor Gustavsson, som fick delar av förra säsongen spolierad av en skada.

Annons:

Vimmerby IF har presenterat många spelare som väljer att spela vidare i klubben. Alldeles nyss meddelade sportchefen Johan Carlsson att offensive Victor Gustavsson, som kom från IFK Tuna inför förra säsongen, stannar kvar i ytterligare en säsong. 

”Jag tror jättemycket på VG. Han ska bara börja inse det själv hur bra han egentligen kan bli på denna nivå. Förhoppningsvis så kan han hålla sig skadefri, gör han det så kommer han vara en bärande spelare i år. Besitter mycket fotbollskunskap. Nu ska han bara få ut det och visa det för publiken", säger Johan "JC" Carlsson.

I en cupmatch mot IK Tord under sommaren skadade sig Victor Gustavsson, något som gjorde att han inte kunde spela någonting under hösten. 

Är han helt återställd från skadan?

– Han har tränat ett par veckor nu och känner sig bättre. Men vi ska hitta ett bra upplägg som passar han ljumskar, säger "JC".

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt