Annons:

Barazza efter värvningen:

Rory Barazza är tränare i BK Boston och nöjd med värvningarna. Foto: Ossian Mathiasson

Barazza efter värvningen: "Kul att vi är en attraktiv klubb"

Jultomten kom med den kanske bästa fotbollsjulklappen hittills till BK Boston. Talangen Mojeb Abdul Majed lämnar Vimmerby IF för BKB.
– Det är roligt att Boston som klubb är attraktivt att komma till, säger tränaren Rory Barazza.

Annons:

BK Boston har haft en stark frimånad. Mest sticker väl forna skyttekungen Jimmi Wickströms påskrift ut. Men även efter frimånaden, dagen före dopparedagen, presenterades en mycket stark förstärkning för Vimmerbyklubben.

Unge Mojeb Abdul Majed, som slog igenom på allvar i division tre i år, går till division sex-föreningen.

– Jag tycker mest att det är roligt att Boston som klubb känns attraktiv att komma till. Det har vi sett på värvningarna vi har gjort nu, så det är alltid skoj. Att få in Mojeb är ju ett riktigt bra lyft för hela laget, jag tror att grabbarna blir ännu mer motiverade över detta, säger tränaren Rory Barazza. 

Värvningarna spetsar truppen och ökar dessutom konkurrensen.

– De spelare som tar det på allvar kommer ju infinna sig på träningar och göra sitt yttersta för att visa mig och Robin (Olsson) att de ska starta. Det känns riktigt skoj.

"Krävs väldigt mycket"

BK Boston får efter värvningarna definitivt räkna med att bära en favoritstämpel kommande säsong.

– Favoriter vet jag inte om man kan säga då jag vet att det krävs väldigt mycket för att vinna en serie. Men vi har absolut större chans att ta steget upp med de värvningar vi har gjort. Nu är det bara för mig och Robin att få ihop gruppen och se till att alla drar åt samma håll. Då ska det förhoppningsvis leda till något bra. 

Är det färdigvärvat nu?

– Vi får se lite vad som händer, vi har några krokar ute än. 

BKB har hittills värvat Jimmi Wickström (Storebro IF), Kim Wickström (do), Albin Enwall (Södra Vi IF), Henrik Svensson (do), Mojeb Abdul Majed (VIF). Dessutom är Robin Olsson ny assisterande och kommer närmast från Södra Vi.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagensvimmerby.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt