Annons:

Åström Åberg lämnar VIF – här är hans nya klubb

Ted Åström Åberg lämnar Vimmerby IF för att spela med IFK Tuna i division 4. Foto: Ossian Mathiasson

Åström Åberg lämnar VIF – här är hans nya klubb

Ted Åström Åberg har gjort sitt i Vimmerby IF och lämnar för att återigen testa lyckan i IFK Tuna. Det rapporterade Vimmerby Tidning om på fredagseftermiddagen.

Annons:

Till säsongen 2016 lånades Ted Åström Åberg ut från Vimmerby IF till IFK Tuna. Under sommaren återkom han dock till VIF och där har han spelat sedan dess. 

Efter säsongen 2018 har han funderat som bäst kring sin fotbollsframtid och många klubbar har varit och ryckt i honom. 

"Ett svårt val"

Nu står det klart att backen lämnar Vimmerby IF och division 4 för att spela med Tuna i division 4 igen, något som Vimmerby Tidning (VT) var först med att rapportera om. 

”Ett svårt val. Min sambo och jag tog ett gemensamt beslut. Jag umgås med så mycket folk i Tuna och det känns rätt med hjärtat. Jag har sagt tidigare att jag ska spela i Tuna igen och nu kan jag inte svika dem. Men det var ett riktigt svårt val. Jag var väldigt intresserad av Gullringen. Jag har varit och tränat med dem och vet vilket bra lag de har”, säger Ted Åström Åberg till VT.

Att backen är en klasspelare på division 4-nivå råder det ingen som helst tvekan om. Ted blev nyligen pappa för första gången och under den gångna säsongen var det en del skador som ställde till det för honom. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt