Annons:

GULLRINGENS FINA SKALP – SLOG DIVISION 1-LAG

Gullringen svarade för klockren insats och slog division 1-laget Linköping City med uddamålet i helgens inomhuscup i Linköping. Foto: Ossian Mathiasson

GULLRINGENS FINA SKALP – SLOG DIVISION 1-LAG

Gullringens GoIF tog sig enkelt vidare till slutspel i Håkan Sandbergs Minnescup. I första slutspelsmatchen mot division 1-laget Linköping vann laget med 4–3.

Annons:

I dag spelar Gullringen slutspel i Håkan Sandbergs Minnescup i Linköping och de har kommit i en tuff grupp med Linköping City från division 1 och Skärblacka IF från division 3. 

Att Gullringen inte var rädda för motståndet i första matchen mot Linköping City syntes tydligt. 

En stark kollektiv insats förde laget till en 4–3-seger där Gullringen hela tiden låg steget före målmässigt. 

– Vi tycker inte att vi ska be om ursäkt för den här segern. Vi är bra på det vi gör, har ett riktigt bra kollektiv och alla tar jobbet för varandra Vi gör fyra mål, släpper in tre och det räcker till tre poäng, vilket är det viktigaste. Vi hade allt att vinna och visade ingen barmhärtighet, säger tränaren Daniel Ohlsson. 

Två mål av Bexell

Rasmus Bexell gav Gullringen ledningen två gånger om (1–0 och 2–1) samtidigt som Linköping kvitterade båda gångerna. Erik Lindblad sköt 3–2 och Kevin Gaines fyllde på med 4–2 innan favoriten till turneringssegern tröstmålade till 4–3. 

Hela laget fick beröm för en helgjuten insats. I den andra matchen, som spelas klockan 15.00, möter Gullringen Skärblacka. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagensvimmerby.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt